Майбутній президент РФ мріяв про Іспанію: Колишній друг Путіна розповів, як той хотів втекти із Росії

Сергій Пугачов. Фото: соцмережі.У минулому дуже хороший друг президента РФ мільярдер Сергій Пугачов переказав одну з розмов, яка сталася між ним і Путіним в 1999 році, передають Патріоти України.

У 90-х і на початку нульових він був дуже близький до Володимира Путіна. Їх об'єднували не тільки робочі відносини, а й дружба (разом відзначали дні народження і сімейні свята). Зараз Пугачов живе у Франції і судиться з Росією у Гаазі через активи вартістю $ 15 млрд. На батьківщині бізнесмен перебуває в розшуку. За словами бізнесмена, Путін обіймав посаду директора Федеральної служби безпеки РФ, а сам мріяв виїхати за кордон.

"Он мне говорит: "Заканчивайте эти интриги. Мне уже надоело. Я ни туда, ни сюда". - Я даже, помню, воодушевился: он директор ФСБ, подполковник: "Давай мы тебе присвоим генерал-полковника!" - А он говорит: "Да ты что! Боже упаси. Ни в коем случае". - Я думаю: "Вот все-таки человек скромный…" - А он мне говорит: "Я потом за границу выехать не смогу". Он в Испанию хотел уехать", – сказав Пугачов.

Уже на той час Путін встиг обзавестися нерухомістю на березі моря в Іспанії. Коли Путіну запропонували обійняти посаду прем'єр-міністра при президентові Борисі Єльцині, він спочатку відмовився, але незабаром змінив своє рішення.

Джерело: Гордон

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...