Майдан по-казахстанськи: Як у Алматі протестувальники громлять і палять автомобілі поліції (відео)

У Казахстані, де президент Токаєв запровадив надзвичайний стан, протестувальники громлять та підпалюють поліцейські машини, про що свідчить відповідне відео, зазначають Патріоти України.

Наразі сили правоохоронних органів відтіснили протестувальників від центральної площі старої столиці країни, куди ті намагалися прорватися.

Крім того, поліція запобігла спробам учасників протесту влаштувати ходи іншими вулицями. Їх заблокували та затримали спецпідрозділи правоохоронців.

Нагадаємо, що протестувальники намагалися прорватись на площу Республіки, громили поліцейські машини, але їх зупинив спецназ. Рясно застосовувався сльозогінний газ.


Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...