Має бізнес у РФ та сплачує там податки: Журналісти виявили російські документи у депутатки міськради Сум (фото)

Одна з лідерів опозиції у міській раді Сум від партії "Європейська солідарність" та голова Секретаріату партії Марина Нагорна має російські документи та вела підприємницьку діяльність у країні-агресорі, повідомляють Патріоти України.

Марина Нагорна стала міським депутатом від "ЄС" у 2020 році, паралельно почала працювати в обладміністрації, тому могла мати доступ до інформації з обмеженим доступом про регіон.

Зазначається, що через батька, який мешкає у Раменському районі Підмосков'я, РФ, у 2013 році вона отримала російські документи – 07.02.2013 вона подала заяву на отримання громадянства РФ і через тиждень отримала паспорт із пропискою. Її російські документи в базах РФ значаться як дійсні. Як до, так і після повномасштабного вторгнення Марина Нагорна не заявляла про вихід із російського громадянства чи відмови від нього, більш того, у 2018 року вона оформила в країні-агресорі ІП (аналог ФОП).

В базах РФ можна знайти судові рішення про стягнення з Нагорної через суд податків та зборів за підприємницьку діяльність. В Україні джерела додаткового доходу Марина Нагорна не відображає в офіційних деклараціях, при цьому має у власності білий Porsche Cayenne. Єдина робота Нагірної, судячи з декларації – керівник Секретаріату партії "Європейська солідарність" (ще з 2016).

В матеріалі зазначається, що Нагірна до лютого 2022 на сесіях голосувала разом із представниками ОПЗЖ, але тепер стала їх критиком, "щоб на неї саму не звертали уваги, щоб ніхто не ставив запитань щодо її російського паспорта чи бізнесу в Росії".


Джерело: Апостроф

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...