"Має бути реакція": Нардеп від "Голосу" заявила, що Герега рекламував костюми біозахисту з офіційної пошти ВР

Леся Василенко теж отримала пропозицію зробити покупку в "Епіцентрі".

Нардеп від фракції "Голос" Леся Василенко заявила, що двічі отримала пропозиції на придбання захисних костюмів від Олексадра Гереги з парламентської електронної пошти. Про це Леся Василенко повідомила в Facebook, передають Патріоти України.

"Олександр Володимирович Герега пропонує за вигідною ціною купити маски і «стерильні захисні комбінезони з найвищим ступенем захисту, як у Китаї»!!!Купити можна в Епіцентрі (ну звісно ж!), а замовлення можна сформувати, написавши на hereha@rada.gov.ua", - відзначила вона.

До допису депутатка додала скріни листів, які датуються 6 та 18 квітня. "Вважаю, що має бути реакція апарату ВР, Голови парламенту та групи За Майбутнє!" - заявила Василенко.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...