"Має бути стерта з карти": Російський пропагандист розмріявся про знищення України і заявив, що РФ воює з "упирями" (відео)

Одіозний російський пропагандист Сергій Мардан заявив, що Україна має бути стерта з карти. Ба більше, він закликав убивати всіх, хто так чи інакше ідентифікує себе українцем, передають Патріоти України.

Українофоб також поскаржився, що російська пропаганда недостатньо жорстко ображає громадян України та її армію. Фрагмент заяви Мардана з явними проявами нацизму та людиноненависництва опублікував YouTube-канал Russian Media Monitor.

Жалюгідний пропагандист влаштував істерику через те, що офіційні особи країни-терориста Росії називають українських військових "націоналістами". Мардан видав, що насправді росіяни воюють із "упирями".

"Це просто звірі і є. Їм не потрібно заводитися для того, щоб втратити людську подобу. У них немає вже людської подоби. Нікого не шкода, взагалі нікого. Ось з ким воює російська армія – з упирями, з живими мерцями, що повстали. Ось з ким вона воює", – видав ахінею пропагандист.

Він також заявив, що Україна нібито має зникнути з карти світу. До того ж Мардан відкрито закликав убивати громадян нашої країни, чим укотре підтвердив головні наміри російської армії.

"Ось це утворення, яке виникло на карті світу у 1991 році під назвою держава Україна, – це химера, яка має бути просто стерта з карти. Люди, які себе ідентифікують як патріоти цієї химери, – це виродки. Люди, що воюють за неї, – злочинці. Тобто кожен із них окремо, може, і нічого, нормальний", – заявив ксенофоб.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...