Має бути знищений: Плетенчук назвав ключовий елемент військової логістики росіян у Криму

Поромна переправа, яку окупанти РФ відновили після ударів ЗСУ, залишається основним елементом військової логістики росіян в тимчасово анексованому Криму. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук, передають Патріоти України.

"Переправа для них залишається основним, ключовим елементом військової логістики, якщо ми кажемо про сполучення з Кримом. Наприклад, залізниця, яку вони так помпезно будують, вона в принципі далека до завершення. Якщо ми кажемо про планове з’єднання Ростова з Кримом, то про це ще поки зарано говорити", - заявив Плетенчук.

З його слів, наразі один підводний човен російських загарбників перебуває в акваторії Чорного моря, який може мати на борту до чотирьох ракет. Тим часом в Азовському морі перебувають три кораблі проєкту "Буян-М", на озброєнні яких може перебувати до 20 ракет.

Цікава статистика: Скільки разів Трамп та Байден згадали Путіна у дебатах

п’ятниця, 28 червень 2024, 17:48

Президент США Джо Байден у ході дебатів сім разів виголосив прізвище російського диктатора Володимира Путіна, підрахували журналісти. Такий самий показник зафіксовано за підсумком виступу його попередника Дональда Трампа. Плюс до цього мільярдер 16 раз...

Росія посилила розвідку дронами: Повітряні сили пояснили, які об'єкти шукає ворогг

п’ятниця, 28 червень 2024, 17:27

Росія почала використовувати велику кількість розвідувальних дронів. Окупанти шукають об'єкти на території України, зокрема енергетичні. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «Ми бачимо,...