Має прізвисько "Саша Псих": Екскандидат у мери Харкова продовжує любити Росію

Екс-кандидат у мери Харкова виявився фанатом Російської Федерації, який працює на кремлівську пропаганду. Олександр Кондрусик, відомий як Саша Псих, минулого року балотувався у мери, зараз почав активно підтримувати російських окупантів. Про це 13 травня повідомили у "Харківському антикорупційному центрі", передають Патріоти України.

"У своїх повідомленнях він пише про "велику і богом поціловану Росію". А обкладинкою для його профілю став прапор Радянського Союзу. Крім того, з посиланням на Кондрусика роблять тексти кілька пропагандистських ресурсів", - розповіли антикорупційники.


Раніше Кондрусик у своїх блогах відстоював проросійські погляди та відповідні пропагандистські стереотипи: висловлювався на підтримку "традиційних сімейних цінностей на парадах 1 травня" замість "гнильних процесів" (про Марш рівності у Києві); критикував "русофобів", "марші фашистських посіпак у Києві", події Революції гідності та євроатлантичні прагнення України, а також закликав "просити вибачення у Донбасу" та підтримував розширення сфери застосування російської мови в Україні. Єдиним політиком, якому симпатизував Кондрусик, був кум Путіна Віктор Медведчук.

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...