Має проросійські погляди: СБУ викрила зрадницю на підприємстві ракетно-космічної галузі у Дніпрі (фото, відео)

У Дніпрі Служба безпеки України викрила жінку, яка, працюючи на місцевому підприємстві ракетно-космічної галузі, зливала Росії секретну інформацію. Крім того, вона коригувала ракетні обстріли по Дніпру й передавала ворогові відомі їй позиції ЗСУ в місті. Про це пресслужба СБУ повідомила в суботу, 10 вересня, на офіційному сайті, передають Патріоти України.

Відомо, що підозрюваній 62 роки, вона є мешканкою Дніпра. Правоохоронці встановили, що українка співпрацювала зі спецслужбами Кремля через свої проросійські погляди. Жінка чекала на прихід "русского міру" на Дніпропетровщину і всіляко демонструвала свою проросійську позицію в соцмережах.

Зрадниця з червня-2022 передавала ворогові інформацію про новітні українські розробки у військовій сфері та стан реалізації державних оборонних замовлень. І це при тому, що її чоловік та син працюють на цьому підприємстві та задіяні у розробці та модернізації озброєння та ракетної техніки.

Контактною особою зрадниці був кадровий співробітник ФСБ РФ, який використав проросійські погляди шпигунки для її вербування. Під час обшуків співробітники СБУ вилучили засоби комунікацій та комп'ютерну техніку, які використовувалися для протиправної діяльності.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...