"Має збуджувати": Новий глава "Слуги народу" розповів, що зробить з партією Зеленського

Політичними консультаціями Олександр Корнієнко займається з 2006 року.

Олександр Корнієнко. Фото: Інстаграм.

У неділю, 10 листопада, на з'їзді партії "Слуга народу" був обраний новий глава політсили - Олександр Корнієнко, який раніше обіймав посаду заступника глави парламентської фракції, передають Патріоти України.

Корнієнко був єдиним кандидатом. На голосуванні він виступив з десятихвилинної презентацією, в якій розповів про заплановані нововведення. "Партія повинна бути сексі для кандидатів, повинна збуджувати!" - сказав новий глава партії.

Олександр Корнієнко приєднався до "Зе!Команди" в 2018 році в якості координатора проекту. Він відповідав за роботу виборчих комісій, очолював проект День виборів. З травня 2019 року керував передвиборчим штабом "Слуги народу".

Політичними консультаціями Корнієнко займається з 2006 року. До цього проводив соціальні та бізнес-тренінги. У минулому працював журналістом і редактором, був концертним директором і менеджером рок-групи.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...