Майкл Флінн став "злим генієм" Трампа: Службовці Білого дому повідомляють, що 45-й президент США хоче силою утримати за собою владу, - ЗМІ

Чиновники в Білому домі підозрюють, що 45-й президент США Дональд Трамп готується скасувати результати виборів глави держави і захопити владу в країні, зазначають Патріоти України.

Трамп постійно консультується зі своїм колишнім помічником з національної безпеки Майклом Флінном і адвокатом Сідні Пауеллом, повідомляє Axios з посиланням на анонімні високопоставлені джерела.

Зокрема, співрозмовники видання турбуються через ідеї Флінна про можливе запровадження воєнного стану і про конфіскацію пристроїв для автоматичної реєстрації та підрахунку голосів. Їхні побоювання також викликає бажання Трампа призначити Пауелла спеціальним радником з питань фальсифікації виборів.

Видання пише, що через сформовану політичну ситуацію стурбовані навіть ті політики, "які, можливо, пережили більше божевілля і свавілля, ніж будь-які офіційні особи адміністрації в історії".

"Коли Трамп "ретвітить погрози садити політиків у в'язницю і проводить час, розмовляючи з фанатиками змови, які відкрито заявляють, що оголошення воєнного стану не має великого значення, неможливо не почати турбуватися про те, чим це закінчиться", - цитує Axios своє джерело.

Зазначимо, до інавгурації обраного президента Байдена залишилося 32 дні.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...