Майстерність маніпуляції: Арестович заявив, що формула Штайнмаєра вже імплементована в українське законодавство

Речник Української делегації в ТКГ з питань Донбасу і радник голови ОПУ Олексій Арестович заявив, що формулу Штайнмаєра вже імплементували в українське законодавство, зазначають Патріоти України.

"Ми вдячні Німеччині і Франції за розробку кластерів з реалізації Мінських угод. Наші поправки до них не містять такої позиції, що спершу в ОРДЛО проводяться вибори, а опісля Україні переходить контроль над кордоном. Усе навпаки. Але парадокс полягає в тому, що формула Штайнмаєра вже фактично імплементована в українське законодавство - вона прописана в законі Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей, який прийняли ще в 2014 році 10-м пунктом. Вона там є", - заявив Арестович.

Нагадаємо, що раніше міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков назвав формулу Штайнмаєра "фантастичним документом". Резніков проаналізував формулу Штайнмаєра і заявив, що там немає "жодної зради".

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...