"Майстри крутили біля скроні, коли будували": Журналісти знайшли секретну дачу Медведєва (відео)

Куратором будівництва був колишній однокласник Дмитра Медведєва – президент федерації веслування Росії Євген Архіпов.

Журналісти виявили, що маєток на 27 га в Астраханській області на двох островах належить колишньому прем'єру Росії та другу президента Володимира Путіна Дмитру Медведєву. Про це йдеться в розслідуванні "Проекту", передають Патріоти України.

Дачу виявили ще у 2012 році, але тоді ЗМІ припускали, що там буде відпочивати президент Росії Володимир Путін. До того як маєток віддали для Медведєва, це була туристична база "Лотос", але з 2010 року її забудовою активно займалися фірми-прокладки астраханського депутата.

За словами журналістів, куратором будівництва був колишній однокласник Дмитра Медведєва – президент федерації веслування Росії Євген Архіпов. На дачі є басейн на 50 м, тренажерний зал, баня, два спальні корпуси, центральний корпус із роялем, кухня "семи народів світу" з повним набором техніки, кінотеатр 5d і вісім будинків для гостей.

Як стверджується в розслідуванні, все будувалося під зріст Медведєва. "Іноді доходило до смішного. Майстри крутили біля скроні, коли їм видавали критерії. "Ну хто в такому умивальнику вмиватися буде? Ну які 650 см? Ну 800 же повинно бути", – розповів розслідувачам один із колишніх будівельників.

Місцеві жителі повідомили, що Медведєв приїжджає на дачу двічі-тричі на рік. Саме тоді посилюється охорона, а від селян навіть вимагають не випускати корів із хлівів, щоб ті "не тинялися й не гадили".

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...