"Мають іти за статтею "зрада батьківщини": Пропагандист Соловйов закликав провести чистку серед російських силовиків (відео)

Російський пропагандист закликав підчистити лави правоохоронців після погроз на свою адресу.

Російський пропагандист Володимир Соловйов в ефірі "Соловьев Live", який транслювали на його каналі в YouTube, закликав підчистити лави правоохоронних органів Росії після масових погроз на свою адресу і деяких російських журналістів, які висвітлюють конфлікт у Нагірному Карабаху, передають Патріоти України.

Соловйов зазначив, що він, а також журналісти Олександр Коц та Сергій Карнаухов є російськими громадянами, які насамперед захищають національні інтереси Росії. І все сказане ними – це те, як вони бачать ці інтереси. "Щоб ви там не верещали, не пищали, не стукали, не цокали... Це не змінить. І якщо Російська Федерація не здатна захистити на своїй території своїх громадян, тоді у мене питання до правоохоронних органів – а чиї інтереси ви захищаєте? Діаспори чи росіян?" – звернувся він до своєї аудиторії.

"Тоді це предмет для серйозної чистки", – додав Соловйов. Він закликав спостерігати, де "спливуть якісь гроші, по реакціях". "Де яке лобі іноземної держави працює. І відповідає за це. А якщо беруть гроші державні чиновники, то вони мають іти за статтею "зрада національних інтересів". Зрада батьківщини називається", – заявив він.

Зазначений фрагмент ефіру починається із 2.06.

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...