"Мають по клацанню пальців помирати": Окупант розповів про спецзагони, які РФ кидає на вірну смерть в Україні. Перехоплення

Російське військове командування останнім часом уже навіть не приховує, що набирає смертників для атаки на укріплені позицій ЗСУ. Однак вони зіткнулися з вагомою проблемою - мало хто хоче ставати "м’ясом", відмовляються від таких перспектив навіть зеки, передають Патріоти України.

Усі проблеми російських воєнізованих формувань, утворених із ув'язнених, жваво обговорюють окупанти, яким доведеться бути їхніми командирами, у своїх телефонних розмовах. Перехоплення однієї з них у розпорядження OBOZREVATEL надали хакери з угруповання "Фронтові розмови окупантів" (щоб прослухати аудіо, доскрольте до кінця новини. УВАГА! Присутня ненормативна лексика).

Зокрема, один із росіян розповів, що його кум дістав підвищення по службі – обійняв "підполковничу посаду" і тепер "в Липець приїхав, "м’ясо" набирає".

"У нього там втрати, треба поповнення йоб…ний в рот бл…дь. І цих, "Шторм" (штурмовий підрозділ в складі військ Центрального військового округу, укомплектовується переважно ув’язненими, які раніше були співробітниками силових структур), нах…й набирає. Тих, які мають по клацанню пальців помирати, нах…й йоб…ний в рот. Тільки щось бажаючих не має. Питаю: "Дох…я набрав?". А він каже, що бажаючих ніх…я не має", – розповідав окупант, не приховуючи деталей.

За його словами, що російські підрозділи несуть просто колосальні втрати, буквально більш ніж 30 осіб – за три будинки.

"Штурмовики, бл…дь. Надивилися фільмів, ідіоти йоб…ні, усіляких. 30 чоловік за три будинки поклали, 10 чоловік на один будинок, нах…й. Та ні, більше. 30 лише штурмовиків було, так?" – розповідав загарбник.

"Ну от вважай іще пів сотні-сотню на три будинки – 30 осіб на будинок, а потім кажуть, що це гірше ніж Сталінград. А в Сталінграді-то один чувак бився стільки, мамо не горюй. У будинку Павлова", – порівняв росіянин.

"– А тут що Сталінград? Бахмут, що місто-мільйонник? А уявляєш на Бахмуті скільки полягло, а якщо брати Харків?

– Ну а Харків це, я х…й знаю, половина Москви нах…й", – мріяли окупанти про захоплення українського міста.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: