Мають відповісти за все! В "Азові" оголосили полювання на причетних до вбивства полонених в Оленівці

Підрозділи "Азову" оголосили полювання на усіх причетних до масового вбивства українських військовополонених в Оленівці 29 липня, передають Патріоти України.

Пряма мова Білецького: "Щодо удару по колонії в Оленівці, де перебувають наші з "Азовсталі". Цієї ночі росіяни вбили частину полонених азовців.

Російське командування обставило масове убивство полонених як дії української армії. Бійці полку були переведені в окрему будівлю.

Вже очевидно, що це був заздалегідь спланований акт країни, для якої невідоме поняття офіцерської честі, а тим більше - дотримання Женевських конвенцій, правил, законів та звичаїв війни. Росія не змогла перемогти "Азов" у чесному бою, тому намагається нас знищити віроломством.

Я від імені Азовських підрозділів оголошую полювання на кожного причетного до масового убивства. Понесе відповідальність кожен рядовий виконавець і кожен організатор незалежно від посади та місця перебування. Де б ви не ховалися, ви будете знайдені й екстерміновані".

Деталі: За словами Білецького, українські військові збирають інформацію про жертв і виконавців цього воєнного злочину.

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...

Так і не запрацював? Чи буде продовжено американський ленд-ліз для України: У МЗС дали відповідь

субота, 27 квітень 2024, 10:30

Майже два роки тому президент США Джо Байден підписав акт про ленд-ліз для України, який передбачав передачу американської зброї через механізми оренди або позики, передають Патріоти України. Однак його так і не було застосовано, термін дії документа ...