"Має життєво важливе значення для економіки": Зеленський наказав військовим деокупувати південь України

Володимир Зеленський наказав військовим деокупувати прибережні райони на півдні, для цього Україна збирає мільйонні бойові сили, оснащені західною зброєю. Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков у інтерв'ю The Sunday Times, передають Патріоти України.

Так, за словами міністра, президент доручив вищому військовому керівництву розробити плани зі звільнення тимчасово захоплених територій, оскільки ті мають життєво важливе значення для економіки країни.

"Ми розуміємо, що політично це дуже необхідно для нашої країни. Президент доручив верховному військовому головнокомандувачу розробити плани. Після цього Генштаб робить домашнє завдання і каже, що для досягнення цієї мети нам потрібно "А", "Б" і "В", — сказав він.

Також він зазначив, що розсилає листи колегам-партнерам, виконуючи частину своєї роботи.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...