Майже голий та з чорною пов'язкою на голові: Жителі Мазурівки розповіли, як Чаус намотував кола в центрі села (відео)

Жителі Мазурівки Вінницької області розповіли про те, як одіозний екс-суддя Микола Чаус до приїзду силовиків безцільно намотував кола в центрі села в одних лише шортах, інформують Патріоти України.

Спочатку жителі села не впізнали в чоловікові Миколу Чауса. За словами очевидців, він намотував кола центральною вулицею населеного пункту в одних шортах і босоніж. Виглядав він досить дивно. Ніхто з місцевих не впізнав у ньому свого односельця. Тому в підсумку до незнайомця і підійшли з питанням, чи потрібна йому допомога.

"Не впізнала. Просто знаєте, по телевізору показують, але я не звертаю уваги. Навіщо мені цей чоловік? А тоді я вже по телевізору вчора побачила. Кажу: "О, а ми цього чоловіка і бачили". Каже, що чоловік його запитав: "Що ви тут робите?", а він каже: "А я суддя", - розповіла одна з мешканок Мазурівки.

Вона додала, що на голові у Чауса була темна пов'язка.

"Думаю, Боже, у нього хтось помер, або що? І був голий, тільки шорти", - додала вона.
Джерело: 5 канал

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...