"Майже не ходив на роботу": У "Слузі народу" після звинувачень у корупції назвали радника Єрмака алкоголіком

За 26 днів роботи міністром фінансів Уманський нібито з'явився на робочому місці менше п'яти днів.

Олександр Трухін. Фото: соцмережі.

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Трухін звинуватив радника глави Офісу президента Ігоря Уманського в алкоголізмі. В ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" 20 листопада заступник голови параментского комітету з питань бюджету заявив, що про це знають всі колеги по партії і співробітники Міністерства фінансів, яке той очолював, передають Патріоти України.

"Про це знають всі колеги, які знаходяться в парламенті, про це знають всі співробітники Мінфіну. На жаль, пан Уманський просто алкоголік. Він страждає глибоким алкоголізмом, це правда. Людина не зміг поєднувати свої пристрасті з роботою", – сказав Трухін.

Нардеп додав, що за 26 днів роботи міністром фінансів Уманський нібито з'явився на робочому місці менше п'яти днів. "Людині дали шанс залишитися в колективі. Відчувати себе значущим і бути залученим до процесу. Він нарікає, що з початку травня не може потрапити на нараду з президентом. Так ось, президент проводить наради з тими людьми, які налаштовані на конструктив, а не на відпочинок, і готові приходити на своє робоче місце", – додав Трухін.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...