"Майже не маю сумнівів": Андрющенко прогнозує провокації з жертвами в окупованому Маріуполі

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко на тлі проведення псевдореферендумів прогнозує, що у місті може статися провокація з жертвами. При цьому провину загарбники можуть перекласти на українських військових. Про це він написав у своєму Telegram, передають Патріоти України.

«Складаючи докупи всю інформацію з Маріуполя, майже немає сумнівів, що протягом цієї вистави відбудеться провокація з жертвами», — написав Андрющенко.

При цьому росіяни планують влаштувати не просто «ТікТок постанову» для пропагандистських роликів, а справжню трагедію. За словами радника мера, у ній обов’язково з’явиться хтось в українській військовій формі. «Занадто багато передумов і публічної підготовки до того», — додав він.

23−27 вересня на окупованих територіях Росія імітує проведення «референдумів» про «входження» до складу РФ. Через низьку явку на «референдум» у Маріуполі окупанти вирішили змусити місцевих голосувати. Росіяни погрожують звільненням і позбавленням зарплати.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...