Майже "підвісив": Путін і Лукашенко потрапили на кумедну фотожабу через "союз"

Кумедна фотожаба, якою російський карикатурист Сергій Йолкін висміяв ймовірне об'єднання Росії та Білорусі в одну державу, збурила мережу. Малюнок митець розмістив на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

На ньому президент РФ Володимир Путін стоїть біля іграшкового автомату. Якщо вправно керувати таким пристроєм, то спеціальна "лапка" зачепить іграшку, підніме вгору й віддасть власнику. Тільки замість іграшкових звіриків у Путіна під рукою голови міжнародних політиків. Президента Білорусі він уже майже витягнув із цієї купи.

Політичні карикатури російського художника Сергія Йолкіна - автора малюнку - майже щодня з'являються на онлайн-сторінках медіакомпанії Deutsche Welle. У травні 2017 року він став одним із лауреатів премії незалежної журналістики в Східній Європі Free Media Award, якою фонд Fritt Ord в Осло і фонд Die Zeit-Stiftung Ebelin und Gerd Bucerius в Гамбурзі нагороджують незалежних журналістів і ЗМІ.

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...