Майже щодня "прилітає": Пропагандист РФ поскаржився на тяжку ситуацію в Херсоні та спротив населення окупантам

Російський пропагандист Анатолій Дрьомов, який воює проти України на боці путінської армії, поскаржився на "важку ситуацію" у Херсоні. Окупантові не дають спокою чіткі удари Збройних сил України по російських складах боєприпасів та "нікудишнє забезпечення" окупаційних підрозділів РФ на Херсонщині, передають Патріоти України.

Також Дрьомов обурений тотальним спротивом окупації з боку мирних жителів, він припускає, що утримати Херсон Росії може не вдатися. Про це пропагандист написав у своєму Telegram-каналі.

"Ситуація у Херсоні дуже важка. Незважаючи на гарне кількісне підкріплення живою силою, забезпечення нікудишнє. Таке враження, що військове керівництво забуло, що солдатів потрібно забезпечити питною водою та нормальною їжею. Практично щодня прилітає по складах боєприпасів. Через пошкоджені мости їхнє відновлення вимагає набагато більше часу", – плачеться пропагандист, який воює проти України.

Дрьомов також обурений тим, що херсонці не раді окупантам і чекають на звільнення, допомагаючи ЗСУ наближати перемогу України. "Місцеве населення в більшості не підтримує "русскій мір" та інформує ЗСУ про локацію наших штабів і складів. Ненависть населення значно ускладнює ситуацію. Можливо, витівка з Херсоном закінчиться не за Кримським сценарієм. Будьте готові до різного", – приходить до невтішних для окупантів висновків Дрьомов.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...