Майже "Термінатор", або "Тінь Кривавого пастиря": Данилюк похизувався виїздними світлинами з РНБО на Донбас

Всі, хто слідкував за фотозвітами Олександра Турчинова ловлять себе на дежавю стосовно його натупника

Данилюк поїхав на Донбас / Facebook - Операція об'єднаних сил / Joint Forces OperationРайон проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі відвідала делегація РНБО на чолі з її секретарем Олександром Данилюком. Метою візиту заявлено ознайомлення з ситуацією на лінії зіткнення, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє прес-служба штабу ООС, метою візиту стало ознайомлення з ситуацією на лінії зіткнення, оцінка ймовірності загроз, що постали перед українськими військовими та мирним населенням Донецької та Луганської областей.

Члени РНБО заслухали доповідь Командувача ОС генерал-лейтенанта Олександра Сирського щодо загальної ситуації.

Згодом, робоча група РНБО відвідала передові позиції ЗСУ в районі населеного пункту Авдіївка. Представники Ради побували і на Приазов'ї, де вивчили стан справ у військових частинах, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення.

Також, посадовці вивчили проблемні питання у роботі одного з контрольних пунктів в'їзду-виїзду.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...