Make Russia small again: Зеленський "похвалився обновкою" під час вечірнього відеозвернення

Український президент Володимир Зеленський, розповідаючи у вечірньому відеозверненні про обговорення невідкладних рішень у низці сфер, одягнув красномовну тематичну футболку, присвячену Росії. Про це повідомляють Патріоти України, посилаючись на відео, поширене Офісом президента.

Зокрема, Зеленський зауважив, що провів нараду з премʼєром Денисом Шмигалем щодо невідкладних рішень, які потребують ухвалення. Відбулась нарада із секретарем Ради нацбезпеки та оборони Олександром Литвиненком щодо контролю за виконанням ухвалених рішень РНБО та підготовки деяких військових питань на наступне засідання.

Також заслухав доповідь головнокомандувача Олександра Сирського, який розповів про перебіг ситуації на фронтах та в Курській області. Приділили увагу найгарячішим напрямкам у Донецькій області, зокрема щодо потреб бойових бригад в оперативності постачання зброї.

"Оперативність завжди означає більший результат. Я хочу відзначити сьогодні наших воїнів: 38-ма окрема бригада морської піхоти - це Покровський напрямок - та 79-та бригада ДШВ - це Курахівський напрямок. Дякую, хлопці! Дякую всім, хто допомагає! Слава всім, хто бореться заради України!", - повідомив президент.

При цьому глава держави одягнув для запису відео футболку з написом "Make Russia small again" (з англ. "Зробіть Росію маленькою знову").


Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...