"Махно" все: Соратник Гіркіна і зрадник України відправився готувати місце Путіну у пеклі

Йдеться про одного з учасників НЗФ «ДНР», який воював з Гіркіним - Махна. Про це повідомив блогер і український патріот Necro Mancer, що збирає свою «колекцію загиблих», передають Патріоти України.

Ось що написав блогер: «Хохлов Илья Юрьевич (Махно). Роа (российская оккупационная армия). Место жительства — Симферополь. 24/07/1964. Умер 01/07/2021, вероятно, в Крыму».

Відомо, що в соцмережах адепти «русского мира» писали багато хвалебних слів на честь померлого, нарікаючи при цьому, що війна сильно послабила здоров'я одного з соратників Гіркін. Зокрема, йому був присвячений некролог, який написали і опублікували від імені «союзу добровольців Донбасу».

Сам Хохлов - із Сімферополя, після анексії Криму поїхав на Донбас. Числиться в базі «Миротворця», де названий членом незаконних збройних формувань. Відомо також, що Хохлов-Махно воював з Гіркіним-Стрєлковим. На одній з фотографій, розміщених в базі «Миротворця», підписаний командиром взводу. Мав «нагороди» окупантів.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...