Макрон направив до кордону Росії танки та сотні найманців

Частина французької армії посилить естонський кордон у рамках місії НАТО з нарощування і посилення військової присутності альянсу в країнах Балтії і Польщі.

Військові Франції. Фото: ambafrance.org.

Франція направить майже 300 військових, чотири танки і 25 бойових машин піхоти на кордон Естонії з Російською Федерацією, передають Патріоти України.

Частина французької армії посилить естонський кордон у рамках місії НАТО з нарощування і посилення військової присутності альянсу в країнах Балтії і Польщі. Про це йдеться на сайті французького посольства в Естонії.

Французькі солдати будуть дислокуватися в місті Тапа, яке розташоване за 140 кілометрів від російського кордону. До складу дивізії входять військовослужбовці другої бригади французької армії та найманці з Іноземного легіону.

Зазначається, що переміщення військової техніки здійснюватиметься залізницею. Військові з Франції прибудуть до Естонії 23 квітня і залишаться на території країни до кінця серпня 2019 року.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...