Макрон назвав свою основну мету щодо війни в Україні

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що найближчі роки його правління мають відзначитись двома ключовими цілями: запровадженням пенсійної реформи та досягненням перемоги України у війні проти Росії. На самих французів чекають нелегкі часи, але вони необхідні для процвітання держави. Слова Макрона передає французьке видання Le parisien, передають Патріоти України.

Він зазначив, що не слід заперечувати реальність, з якою сьогодні стикається його народ. "Наше завдання – допомогти Україні вистояти всіма силами, не дати Росії перемогти, не допустити розширення цього конфлікту. Ми зробимо все, щоб ця війна не розширилася", – зазначив політик.

Лідер держави також зазначив, що скандальна пенсійна реформа також вкрай необхідна для економічної безпеки Франції. Проте її проведення спричинить підвищення цін на продовольство як мінімум до кінця літа.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...