Макрон відреагував на ракетний удар по вокзалу Краматорська

Президент Франції Еммануель Макрон прокоментував ракетний удар по вокзалу Краматорська та пообіцяв підтримувати розслідування по всій Україні, щоб забезпечити справедливість. Про це французький лідер написав у Мережі, передають Патріоти України.

"Жертви в Краматорську, Бучі, Маріуполі та Харкові – у наших думках. По всій Україні ми будемо підтримувати розслідування, щоб забезпечити справедливість. Наші думки спрямовані на сім’ї, які продовжують тікати. Ми вітатимемо їх у нашому Союзі, нашому Союзі миру", – йдеться у повідомленні Макрона.

"Українське мирне населення тікає від найгіршого. Їхня зброя? Візочки, ведмедики і валізи. Сьогодні вранці на залізничному вокзалі Краматорська сім’ї, які чекали на виїзд, пережили немислиме. Десятки загиблих, сотні поранених. Це мерзота", – додав президент Франції.

Внаслідок удару по краматорському вокзалу загинули 50 людей, з них п’ятеро – діти.

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали: