Макрон знайшов новий спосіб "зберегти обличчя Путіну" - тепер у спорті

Президент Франції Еммануель Макрон вважає, що на Олімпійські ігри 2024 в Парижі необхідно допустити представників Росії. Слова Макрона навів президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах на пресконференції за підсумками засідання виконкому, передають Патріоти України.

"Макрон заявив, що спорт не повинен бути політизований, і підкреслив, що на Олімпіаді-2024 та Паралімпіаді-2024 повинні брати участь представники всіх країн, зокрема й тих, які перебувають у стані війни", – заявив Бах.

Також глава МОК згадав саміт G20 в Індонезії, де він пояснив свою позицію щодо нейтральності. "Глава G20 президент Індонезії Джоко Відодо підтримав ідею політичної нейтральності спорту й підкреслив об'єднувальну силу Олімпіади та Паралімпіади", – зазначив Бах.

Раніше президент України розповів, що деякі лідери європейських держав, які намагаються стати посередниками у переговорах із Росією, пропонували нашій державі піти на поступки у питаннях суверенітету.

Макрон знайшов новий спосіб ''зберегти обличчя Путіну''

Володимир Зеленський заявив, що вони чинять некоректно, й українці не віддаватимуть свої території, щоб "зберегти обличчя" російському диктатору Володимиру Путіну.

Макрон знайшов новий спосіб ''зберегти обличчя Путіну''

16 червня президент Франції під час візиту в Україну відповів на критику на свою адресу через слова про "збереження обличчя Путіну". За словами французького лідера, Україна має перемагати у розв'язаній Росією війні.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...