Макрон зробив несподівану заяву про війну з Росією після зустрічі з Сі Цзіньпіном

Президент Еммануель Макрон заявив, що Франція не воює з Росією. Про це він сказав на спільному брифінгу з главою Китаю Сі Цзіньпіном у Парижі, передають Патріоти України.

Макрон наголосив, що Франції немає прагнень воювати з народом Росії. Також він додав, що в країни «немає прагнення до зміни режиму в Москві».

Натомість Макрон наголосив на необхідності забезпечити безпеку в Україні, адже без цього не може бути безпеки для Європи. «Сьогодні вранці ми хотіли пояснити вплив цього конфлікту (війни України і Росії – ред.) на європейську безпеку і нашу рішучість підтримувати Україну так довго і так багато, як це необхідно. Без безпеки для України не може бути безпеки для Європи. Однак ми не перебуваємо в одному човні з Україною», – заявив він.

Для окупантів ця втрата - безповоротна: ВМС України знищили російський корабель "Ковровець"

неділя, 19 травень 2024, 14:18

У ніч проти 19 травня Сили оборони України знищили морський тральщик ЧФ РФ проєкту 266-М "Ковровець". Про це повідомила пресслужба ВМС України, передають Патріоти України. "Військово-морські сили ЗС України разом з побратимами продовжують наближати нас...

Окупанти скинули вибухівку з дрона на мешканців Берислава на Херсонщині

неділя, 19 травень 2024, 14:04

У неділю, 19 травня, військові армії РФ скинули з безпілотника вибухівку на Берислав Херсонської області. Щонайменше п’ятеро людей дістали поранення. Про це повідомляє Херсонська ОВА, передають Патріоти України. Зазначається, що внаслідок скиду вибухів...