"Макс вміє бути чесним, а Алла - легенда": Потап закликав пропагандистку Кремля говорити про орієнтацію Кіркорова, Баскова та Лазарєва, а не Галкіна

Український репер Потап прокоментував висловлювання російської пропагандистки Маргарити Симоньян про те, що Максим Галкін нібито гей, який "для прикриття" одружився на "літній жінці". Потап у себе в Instagram закликав Симоньян розповісти правду про орієнтацію путіністів Кіркорова, Баскова і Лазарєва, передають Патріоти України.

"Раз вже в хід пішли палиці, то поколупаймо ними в мовчазних придворних артистах - Кіркорових, Баскових, Лазарєвих... Не з тими ви, дамочко, переходите на особистості...", - написав Потап.

Музикант зазначив, що Галкін - людина, яка вміє бути чесною, і запросив їх з Пугачовою на концерти в Україну після завершення війни. "А ця пасажирка відлітаючи в прірву забуття на своїй маршрутці мракобрехні встигає полити брудом всіх не згодних.... Макс насамперед - людина, яка дуже любить свою Батьківщину і вміє бути чесним артистом. А Алла - легенда, яка пережила і впевнений переживе ще безліч правителів і таких клоунес, мега величина світового рівня! Чекаємо Макса і Аллу на концертах після повної перемоги України над Путіним", - резюмував Потап.

Зазначимо, різка критика Галкіна в росЗМІ почалася після того, як гуморист почав говорити у своєму блозі про те, що Росія насправді вбиває мирних людей в Україні. "Напередодні Великодня летять російські крилаті ракети в житловий будинок в Одесі. Гине сім'я, гине тримісячна дитина. Ось як це? Поясніть мені. Крилаті ракети взагалі не повинні прилітати в житлові будинки, ні в будні дні, ні в свята. Ви одночасно молитеся про мир, везете Благодатний вогонь в Москву, і при цьому ця ж влада посилає ракети. Чи це знову не ми?", - сказав Галкін.

Пародист також заявив, що він буде віддавати частину прибутку зі своїх концертів у фонди допомоги для українських біженців. Незадовго після цих заяв у ЗМІ з'явилася інформація, що проти Галкіна готують кримінальну справу в Росії нібито за "поширення фейків про ЗС РФ".

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...