"Максимально часто": У ЗСУ пояснили, чому ворог б'є по двох областях України "Оніксами"

Російські загарбники час від часу б’ють по Україні ракетами "Онікс". Найчастіше удари приходяться по Одеській та Миколаївській областях. Про це розповіла керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в етері телеканалу FreeДом, передають Патріоти України.

Посадовиця розповіла, що надзвукова та протикорабельна ракета «Онікс» має низьку вразливість до систем протиповітряної оборони України, та й росіянам таке озброєння зручно використовувати в прибережних областях.

«...Одеська, Миколаївська область – це якраз регіони, які розташовані на узбережжі Чорного моря, і досить потужний потенціал цих регіонів зосереджений на береговій лінії. Тому тут ракети «Онікс» ворог використовує максимально часто порівняно з іншими регіонами», – пояснила вона.

Вже відомо про перші розстріли мирних жителів: У Вовчанську окупанти беруть цивільних у полон

четвер, 16 травень 2024, 12:43

У Вовчанську військові РФ беруть цивільних у полон, відомо про перші розстріли мирних жителів окупантами. Про це повідомив у четвер, 16 травня, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України. У повідомленні Клименка у Telegr...

Шукав швидкого заробітку: У Харкові затримали хлопця, який допомагав росіянам готувати наступ та збирав дані про ЗСУ (фото)

четвер, 16 травень 2024, 11:59

В Харкові вдалося викрити та затримати ще одного агента фсб – шукав швидкого заробітку, тому потрапив "до уваги" російських агентів. Хлопець мав збирати дані про місця базування українських захисників та фіксувати геолокацію. Про це повідомляє Служба б...