Мала позивний "Корса": ЗСУ ліквідували одіозну командирку артилерії "ДНР"

Колишня офіцер міліції у Донецькій області 2014 року перейшла на бік російських окупантів і стала такою ж кривавою візитівкою "ДНР", як і Олександр Захарченко, Безлер (Бєс) Гіві-Толстих, Моторола (Павлов)

Збройні сили України ліквідували одіозну командирку артилерії "ДНР" Ольгу Качуру (позивний "Корса"). Про ліквідацію "Корси" повідомляють підконтрольні бойовикам "ДНР" ЗМІ, а також гауляйтер окупованої Горлівки Іван Приходько, передають Патріоти України.


До 2014 року "Корса" служила в міліції Горлівки, а потім перейшла на бік окупантів і приєдналася до формувань бойовика Ігоря Безлера. "Корса" командувала дивізіоном реактивних систем залпового вогню "Град" та віддавала накази про цинічні та жорстокі обстріли Іловайська, Дебальцевого, Вуглегірська, Маринівки, Авдіївки Донецької області, що призвело до масової загибелі людей.

У січні цього року український суд заочно засудив Качурдо 12 років в'язниці. Її визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) Кримінального кодексу України. Качура переховувалася від правосуддя, її оголосили в розшук. Бойовики мовчать про обставини ліквідації жорстокої "Корси".

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...

"Троянський кінь": Політолог пояснив, чому Китаю зараз вигідно підтримувати Росію

середа, 24 квітень 2024, 10:30

Китай відправить на саміт до Швейцарії щонайбільше свого спеціального представника, який, ймовірно, буде не учасником процесу, а "наглядачем". Таку думку висловив політолог Олег Лісний, передають Патріоти України. Він заявив, що Росія намагається вмови...