"Мальчик решил ставить условия Путину": У Кремлі обурені заявою Зеленського

Роздратований експомічник Суркова заявив, що не слід обговорювати слова українського президента, але сам почав їх коментувати.

Олексій Чеснаков. Фото: ТАСС.

Інтерв'ю президента України Володимира Зеленського виданню The Guardian викликало бурхливу реакцію влади РФ. Кремлівський політолог Олексій Чеснаков в своєму Telegram дуже різко прокоментував заяви українського президента про вихід з мінських угод, якщо протягом цього року по ним не буде прогресу, передають Патріоти України.
Чеснаков вирішив, що таким чином Київ озвучив свою нову «переговорну стратегію». «Будет с удвоенной силой торпедировать выполнение минских соглашений (разумеется, как и прежде, обвиняя в срывах Москву) и использовать как инструмент давления (в том числе на Париж и Берлин) фактор ограниченного времени», — заявив Чеснаков.

Чеснаков заявив також, що реалізувати ідею Зеленського не вдасться. Політолог не зміг впоратися з собою і різко висловився з приводу ультиматуму українського президента Путіну. «Относиться к этому ультиматуму Зеленского нужно как к обыкновенному хамству — мальчик решил ставить условия Путину», — додав Чеснаков.

На його думку Москві не варто серйозно ставиться до заяви українського президента, і тим більше обговорювати її.

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

"Репліка GLSDB": Експерт розповів, чим особлива авіабомба, яку росіяни скинули на Харків

четвер, 28 березень 2024, 11:25

Вдень 27 березня російська терористична армія вдарила по Харкову авіабомбою з 200-кілограмовою бойовою частиною. За словами військового експерта Сергія Грабського, це новий тип зброї, яку росіяни цинічно тестують на мирних жителях України. Також він на...