Маленька інтрига на останок: Яременко показав заяву про відставку без дати

Чому такий досвідчений бюрократ не поставив дату під заявою залишає декілька варіантів подальшого розвитку подій.

Голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики Богдан Яременко 1 листопада опублікував у Facebook заяву про звільнення з посади, не вказавши дату.

“Прошу звільнити мене за власним бажанням з посади голови комітету ВРУ з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва”, – йдеться в заяві про звільнення на ім’я голови ВР України Дмитра Разумкова.

Варто відзначити, що там, де має бути вказана дата написання заяви, написано тільки “листопада 2019” без конкретного числа.


Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...

Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...