Маленькій Златі було 4,5 рочки: В Одесі померла дитина, у серце якої влучив уламок російської ракети

У четвер, 23 травня, у лікарні Одеси померла маленька дівчинка, яка 29 квітня під час удару РФ по узбережжю отримала тяжке поранення у серце - місто було атаковано ракетою з касетною бойовою частиною, що влучила у Палац студентів Національного університету "Одеська юридична академія", відомий як "Замок Гаррі Поттера", передають Патріоти України.

"Жахлива новина… Сьогодні у лікарні померла маленька Злата, яка постраждала внаслідок ворожого обстрілу по Одесі 29 квітня. Їй було всього 4,5 роки", - повідомив одеський міський голова Генадій Труханов.

За його словами, медики робили усе можливе, аби врятувати життя дитини, вся Одеса молилася за неї, але травми були дуже тяжкими. "Мої найщиріші співчуття батькам та родині маленької Злати… Росія - країна-терорист", - наголосив міський голова.

Смерть дитини також підтвердив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер. "На жаль, кількість жертв російського обстрілу 29 квітня збільшилася до 8 людей. У лікарні померла Злата, осколок російської ракети влучив у серце дитини. Наші медики боролися до останнього… Немає нічого страшнішого за смерть дитини", - написав посадовець у Telegram.

Через два дні після серії терактів в Дагестані: У Махачкалі знову стрілянина

середа, 26 червень 2024, 0:05

У столиці Дагестану Махачкалі увечері у вівторок, 25 червня, знову відбулася стрілянина. За даними місцевих ЗМІ, по російських силовиках у місті знову відкривали вогонь. . Відео зі стріляниною в місті публікують російські пабліки. . Telegram-канал Sh...

З російського полону повернулися 90 українських воїнів - Зеленський

вівторок, 25 червень 2024, 23:38

В Україну з російського полону повернулися 90 захисників. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram у вівторок, 25 червня. . "Вдома - це не просто слова. Вдома - це Україна. Сьогодні ще 90 наших людей повернулися додому з російського ...