Маленький гешефт для нового обличчя? "Слуга народу", котра написала закон про касові апарати, отримувала гроші від виробника фіскального ПЗ, - Береза

Народний депутат від партії “Слуга народу” Роксолана Підласа лобіює інтереси харківської фірми “Екво”, яка є розробником пакета ПЗ для касових апаратів. Про це у себе в Telegram-каналі написав народний депутат VIII скликання Борислав Береза.

“Підласа була ФОПом на 3 групи. Раніше. Але вже закрила свій ФОП. І отримала ця “слуга” коли була ФОПом 540 456 грн від: Громадянська організації “Фонд підтримки реформ в Україні”, які вона вказала, як дохід від підприємницької діяльності”, – сказано в повідомленні.

Разом з тим екс-нардеп зазначив, що власниками вказаної організації є дві структури: юридична фірма “Саєнко Харенко”, де працював нинішній глава Державної податкової служби Сергій Верланов, а також харківська фірма “Екво”.

“Вам цікаво, як це все пов’язано між собою у фіналі? Роксолана Підласа є автором законопроектів про тотальне введення кас. Як же вчасно вводиться програмне РРО, так? І звичайно ж все вищеперелічене випадковий збіг, а не лобізм. Просто вони “зробили це разом”, – сказано в замітці.

До речі, Підласа також є автором законопроекту, який знімає заборону з приватизації ВДНГ у Києві та потенційно дасть можливість знищити цю зону відпочинку киян.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...