"Маленький самотній півень": На різдвяне богослужіння замість Путіна прийшов двійник, - політолог

Традиційно на Водохреще замість диктатора Путіна в ополонку пірнав його двійник. Так само на цьогорічній різдвяній службі побував двійник. Про це заявив російський політолог Валерій Соловей на YouTube-каналі "Живой гвоздь", передають Патріоти України.

"З чого ви взяли, що це був він? Це була людина, що іменує себе президентом РФ. Навряд чи це був Путін. Йому фізично важко. Йому за медичними показаннями довго стояти не можна. Він не може вистояти службу. Та з міркувань безпеки у нього зараз розвинулася параноя. Це добре зрозуміло і помітно. Тож дуже сумнівно, що це був чинний президент Російської Федерації", – зазначив експерт.

Соловей пояснив, навіщо ж тоді піарники диктатора допустили таку помилку, показавши службу, на якій був лише один Путін і священник.

"Знамените полотно Карлсона "Маленький самотній півень". Ну, маленький самотній квазіпрезидент Російської Федерації. Є дві причини. Піарники на все наплювали і починають відверто глумитися над російським президентом. І друге: є досвід новорічного привітання, і вдруге поспіль виставляти ту ж саму масовку в особі парафіян, погодьтеся, виглядало б украй сумнівно. Це повинні бути стократно перевірені люди зі служби охорони. Тільки їх беруть на масовку, інших – ні", – підсумував політолог.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...