Малюка принесли в жертву заради "русского мира": Окупанти звинуватили ЗСУ у вбивстві 5-річного хлопчика на Донбасі

Сьогодні, 3 квітня, незаконні збройні формування, які воюють в ОРДО звинуватили українську сторону в смерті дитини під тимчасово непідконтрольною українському уряду Горлівкою, повідомляють Патріоти України.

За словами представників так званої «народної міліції ДНР», в районі н. п. Олександрівка військовослужбовцями 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка нібито був задіяний безпілотний літальний апарат, оснащений саморобним вибуховим пристроєм. За словами НЗФ, безпілотник нібито скинув вибухівку біля житлового будинку, що призвело загибелі хлопчика 2016 року народження і пораненню жінки 1954 року.

Екс-заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука припустив, що ця заява НЗФ схожа на сплановану провокацію, яку створили з метою розв'язати велику війну.
Військовий оглядач Олександр Коваленко, щопише під ім'ям «Злий одесит», вважає, що жертви серед мирного населення вигідні самим НЗФ. Адже, по суті, це дає їм хороший привід звернутися до Кремля з проханням «про допомогу», стверджує він. «А чтобы это обращение было максимально слезным, жертв должно быть как можно больше. Уверен, в ближайшее время оккупанты на порядок увеличат кровавые провокации против мирного населения. Максимально шокирующие, максимально кровавые», — попередив експерт.

Фінал не скоро? У США дали прогноз щодо тривалості війни в Україні та пояснили, на що робить ставку Путін

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:24

Російський диктатор Володимир Путін сприймає внутрішні та міжнародні обставини як такі, що розвиваються на його користь. Ймовірно, він продовжить дотримуватися агресивної стратегії в Україні, перспективи завершення війни найближчим часом є малоймовірни...

"Ми кров'ю довели свій професіоналізм та рішучість": "Азову" продовжують не надавати зброю від США

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:45

Командир 12-ї бригади спецпризначення "Азов" Денис Прокопенко "Редіс" повідомив про відхилення петиції щодо розблокування надання зброї та допомоги бригаді з боку США. Про це Прокопенко написав у Мережі 3 травня, передають Патріоти України. "Редіс" заз...