Малюнок "набивала" онука: Бабуся з Вінниці зробила собі патріотичне тату (відео)

80-річна бабуся з Вінниці зробила патріотичне татуювання. На нозі жінки тепер зображені тризуб і колоски. Малюнок їй "набивала" онука. Про це йдеться у новому сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Надія Родіонова наважилася на патріотичне тату, бо дуже сумує за Батьківщиною. Від війни вона була змушена тікати до Польщі, там живе її онука.

Саме онука "набила" бабусі тату. Малюнок символізує сильних і мужніх духом. Вінничанка не шкодує, адже вважає усіх українців саме такими - сильними та мужніми. Жінка довго не вагалася, вона одразу погодилася зробити тату. "Зробила тату заради України. Мені зробила моя онучка. Я люблю дуже Україну, хочу миру", - розповіла бабуся з Вінниці.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...