Мало дали: У Мінську силовики Лукашенка жорстоко побили та затримали російського пропагандиста, "літописця" війни на Донбасі

В Білорусі побили та затримали російського пропагандиста Семена Пегова, повідомляють Патріоти України з посиланням на білоруські інфоресурси. Користувачі мережі інтернет розгледіли його на одному з фотознімків білоруського порталу TUT.by.

Семен Пегов відомий під псевдонімом WarGonzo та здебільшого висвітлює діяльність російсько-окупаційного контингенту на непідконтрольній уряду України території Донецької та Луганської областей.

Пізніше "жертва репресій" Пегов розповів подробиці своєї пригоди. В ефірі YouTube-каналу «Соловйов LIVE» він заявив, що втратив свідомість.

«Я потерял сознание. Я не понял, правда, с какой стороны и что прилетело, если честно. Это я уже потом шишку на голове нащупал, когда был в автозаке», — розповідає "герой".

Він запевняє, що в момент удару стояв між ОМОНом і протестуючими.

При цьому Пегов запевнив, що силовики, які перебували в автозаку, вели себе гідно, з повагою і поспілкувалися з ним на тему спільних знайомих серед представників спецпідрозділів. Мабуть саме таким чином прислужник диктаторів досяг "поваги" у держиморд автозаку.

Московський пропагандон також розповів, що в натовпі протестуючих було багато провокаторів, а в ізолятор в результаті потрапило безліч випадкових людей. «Один гражданин Турции, студент, учится на переводчика, он, например, сам подошел к омоновцам. Спросил: "Как мне лучше пройти?" А в итоге тоже попал случайно в замес», - розповів Пегов.

За його словами, в СІЗО його не оглядав лікарі, також не було харчування і питної води. Журналіст звернув увагу на те, що в таких умовах знаходилися всі затримані.

В даний час Пегов знаходиться в російському посольстві в Мінську. Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова заявила, що незабаром буде вирішено питання про відправку Пегова і його колег, журналістів видання Daily Storm Дмитра Ласенко і Антона Старкова, в Смоленськ.

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...