Мало їм всіх попередніх зрад: У Вовка залишили чинною заборону на нову систему харчування ЗСУ

Ймовірно, цього року запланований перехід на нормальну їжу для військових не відбудеться.

Окружний адміністративний суд Києва сьогодні, 2 серпня, не розблокував наказ Міністерства оборони про перехід військових частин на нову систему харчування за каталогом. Про це інформує прес-служба Офісу реформа МОУ в Facebook, передають Патріоти України.

«МО України опротестовувало рішення цього органу – цю ухвалу, яка перекрила повітря переходу ЗС України на прогресивну систему харчування за каталогом. Суд 2 серпня ми програли, адже суддя Мазур не розблокувало наказ №90 про перехід на нове харчування», – йдеться в повідомленні.

Таким чином, ймовірно, цього року запланований перехід на нормальну їжу для військових не відбудеться. Наголошується, що нове судове засідання заплановано на 13 серпня.

У свою чергу керівник реформи харчування української армії в Офісі реформ МОУ Діана Петреня підтвердила, що переходу військових частин на нову систему харчування в 2019 році не буде.

«Наш суд найгуманніший суд у світі, і він захищає інтереси всіх верств населення, правда от українська армія явно в ці верстви населення у них не входить», – додала Петреня.

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...