"Мало кому мешал в Украине": Гіркін розповів про причетність Москви до ліквідації Захарченка

Офіцер ФСБ РФ, диверсант Ігор Гіркін упевнений, що Москва дала наказ усунути ексватажка "ДНР" Олександра Захарченка, щоб посадити на його місце більш керованого Дениса Пушиліна. Про це Стрєлков розповів в інтерв'ю пропагандисту РФ Максиму Калашникову, повідомляють Патріоти України.

Гіркін зазначив, що ресторан "Сепар", у якому підірвали Захарченка, був під цілодобовою охороною його людей. Він упевнений, що охорона померлого ватажка "ДНР" брала участь у його ліквідації за наказом Москви, оскільки він був не дуже керований.

“Захарченко мало кому мешал в Украине. Вообще никому не мешал. А вот кое-кому из московских он мешал, потому что в пьяном виде он иногда вел себя как человек... Глупости часто говорил”, - заявив Гіркін.

Він упевнений, що місце розчистили спеціально для Дениса Пушиліна, який в минулому заманював людей у фінансові піраміди. “А Пушилина посадили, потому что он себя как человек никогда не ведет. Он вообще не человек, он ***, пустое место, ноль без палочки”, - сказав диверсант.

Підозрює він також те, що хтось високопоставлений у "ДНР" міг бути причетний і до усунення російського найманця Арсена Павлова, відомого під прізвиськом Моторола. “Я не исключаю, что в убийстве Мотора принимали (участие - ред.) и украинские специалисты... Но то, что в нем принимали участие как минимум предатели со стороны “ДНР”, в этом я нисколько не сомневаюсь. Охрану с подъезда снять, прекратить за сутки до убийства могли только соответствующие начальники, которые эту охрану выставляли”, - заявив Гіркін.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...