Мало крові? Скільки росіян підтримують путінську війну і захоплення України - результати соцопитування

Рівень підтримки дій російської армії проти українських громадян і територій підтримують 78% росіян. Підкреслюється, що дослідження "Левади-центр" було вже проведено після подій у Курській області, передають Патріоти України.

Згідно з дослідженням, майже всіх опитаних росіян турбує атака з боку ЗСУ на Курську область - 91%, проте шок, викликаний проривом, уже минув.

78% росіян підтримують продовження війни проти України. Не підтримують - у сукупності 17% росіян.

При цьому про необхідність переходу до мирних переговорів говорить кожен другий росіянин.

Прихильники мирних переговорів найчастіше обґрунтовують думку тим, що "багато жертв, люди гинуть" - 48%, а ті, хто вважає, що зараз необхідно продовжувати воєнні дії, найчастіше говорять про необхідність "довести до кінця, закінчити розпочате" - 42%.

Дедалі більше росіян тривожаться через перспективу нової мобілізації, але не бачать у ній необхідності: 57% опитаних не очікують другої хвилі мобілізації, а 60% не бачать у ній необхідності.

Частка тих, кого турбує перспектива мобілізації, у серпні становила 46%. У лютому цього року нової хвилі мобілізації побоювалися 34% респондентів.

США можуть надати Україні далекобійні ракети? У Пентагоні пояснили свою позицію

четвер, 5 вересень 2024, 0:30

Політика США щодо обмежень на використання наданої ними зброї для ударів углиб російської території залишається незмінною. Про це на брифінгу у вівторок, 3 вересня, повідомив речник Пентагону, бригадний генерал Патрик Райдер, передають Патріоти України...

Стежив за будинком наміченої жертви за наказом ФСБ: ЗМІ назвали особу екснардепа, який готував замах на Гордона

середа, 4 вересень 2024, 23:25

До замаху на українського телеведучого Дмитра Гордона може бути причетним колишній народний депутат VII скликання від "Партії регіонів" Віталій Грушевський. Згідно з даними розслідування, група, до якої він, як підозрюють, входив, окрім замаху, готувал...