"Мало, мочіть їх…": У РФ цинічно радіють ракетній атаці по Україні і просять "бити більше"

Країна-агресорка Росія у ніч на 9 березня завдала масового ракетного удару по Україні. Уже відомо про шістьох загиблих внаслідок атаки - п’ятеро людей загинули під завалами свого будинку на Львівщині, ще одна людина - у Дніпропетровській області, передають Патріоти України.

Проте кровожерливі росіяни почали висловлювати у соцмережах "радість" через ракетну атаку по українцях. Вони не лише схвально відгукувалися про такий акт жорстокості, а й закликали бити по Україні ще більше. Відповідні коментарі з’явилися у різних російських пабліках.

Частина росіян почала писати, як їх "радує" те, що вони з самого ранку дізналися про ракетну атаку по Україні, хтось навіть зазначив, що "приємно таке читати зранку, як кава".

Хтось у відповідь на відео полум’я і диму після ракетного удару по Києву написав, що "це гарно". Дехто з росіян почав писати, що такого удару "мало", і що нібито потрібно "приводити українців до тями і не нянькатися". Частина росіян почала закликати бити по нових цілях, зокрема, по Банковій, а хтось зазначив, що нібито окупанти повинні "не зупинятися, поки у Львові не будуть готувати на вогнищах".


Россияне радуются ракетному удару по Украине


"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...