"Мало вам врезал, надо было больше": Екс-ватажок "ДНР" звернувся до українських військових

Ігор Гіркін заявив, що зараз у нього немає приводів для радості, і зазначив, що свідомо йшов "на смертельний ризик".

Ігор Гіркін. Фото: скріншот з відео.

Екс-командир підрозділів НЗФ Ігор Гіркін на своїй сторінці в соцмережі написав гнівний пост у відповідь на публікації ЗМІ його попереднього інтерв'ю, в якому він зізнався в тому, що ховався за цивільними людьми і розстрілював людей без суду, передають Патріоти України.
Ватажок НЗФ в своє виправдання пише, що ніколи не приховував того, що «не поспішав покласти своїх бійців при співвідношенні сил 7 до 1 (на користь противника) в польовому бою без найменшого шансу на успіх. Тим більше, що 90% цих бійців були місцевими жителями». Він зазначає:

«Мародеров, убийц, диверсантов и прочую шваль, а также непримиримых врагов, пытавшихся бить нам в спину — расстреливали несколько раз по суду и несколько раз — без суда. Не более и не менее.

И еще хочу сообщить „украинским лыцарям“: жалею лишь об одном — мало вам врезал, надо было больше… Но вам надо благодарить за то, что „больше не смог“ — пару известных кремлевских гномов… Будь на их месте люди посмелее и поумнее, более чем вероятно, — хана-бы вам всем была еще в 14-м. И, уж точно, не видать-бы вам Славянска и вообще Донбасса — как своих ушей. При моем деятельном и непосредственном участии, или без него — вопрос непринципиальный».

Гіркін додав, що зараз у нього немає приводів для радості, і зазначив, що свідомо йшов «на смертельний ризик і досі живий і на волі швидше дивом».

"Чому цього не було?": Костенко розповів про дискусії в Раді щодо демобілізації

вівторок, 16 квітень 2024, 15:49

Однією з найбільш чутливих тем в українському суспільстві залишається питання демобілізації військових. Верховна Рада України 11 квітня схвалила у другому читанні закон про мобілізацію, однак через оперативну ситуацію на фронті із нього вилучили правку...

Ганьба та політика: Зеленський відреагував на ідею розділити допомогу США для України та Ізраїлю

вівторок, 16 квітень 2024, 15:37

Якщо Сполучені Штати Америки (США) ухвалять законопроєкт про фінансову допомогу, яка не включатиме кошти для України, це буде ганьбою для світу й демократії, передають Патріоти України з посиланням на президента Володимира Зеленського під час інтерв'ю ...