"Мали допомогти, але не допомагають": Лукашенко назвав американців і європейців "останніми мерзотниками" (відео)

Незаконно обраний президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав європейців і американців "останніми мерзотниками" через те, що вони "нічим не допомогли" в боротьбі з коронавірусом, передають Патріоти України.
Як повідомляє білоруське інформаційне агентство БелТА, за словами Лукашенка Всесвітня організація охорони здоров'я і Організація Об'єднаних Націй постійно заявляли, що "треба підтримати когось", але не допомогли.

"Останні ж мерзотники ці європейці і американці. Вони ж нічим не допомогли нам абсолютно. Хоча і ВООЗ, і ООН постійно заявляли, що треба підтримати когось та інше. Але не допомогли і не треба, не просимо ми їх. Так ні, треба ж загвинтити гайки, треба погіршити тут ситуацію", - заявив Лукашенко.

Він додав, що головне для Білорусі, що в країні лікували і лікуватимуть своїх людей. "І дай Бог, щоб у нас ця проблема була ліквідована так, як вона зараз ліквідовується, і ми могли лікувати людей з надбавками. Щоб ми підтримували тих лікарів, які все-таки працюють в червоних зонах з ковід-хворими", - сказав президент.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...