Мали "конкретні плани": Під Харковом поліція затримала велику банду тітушок і росіян зі зброєю (фото)

У правопорушників виявлено холодну зброю, електрошокери, балончики зі сльозогінним газом, балаклави та документація, у тому числі бланки охоронної фірми.

Рейдерське захоплення "відмінили". Фото: прес-служба нацполіції.

У ніч на 24 липня в селі Велика Губщина Харківської області більше півсотні озброєних чоловіків, у тому числі бойовики "ЛДНР" та громадяни Росії, намагалися скоїти рейдерське захоплення сільгосппідприємства "Маяк". Про це повідомляє Нацполіція регіону в Facebook, передають Патріоти України.

"За незаконні дії поліція Валківського району затримала близько 50 осіб, серед яких громадяни Росії та мешканці тимчасово окупованих територій. У правопорушників виявлено холодну зброю, електрошокери, балончики зі сльозогінним газом, балаклави та документація, у тому числі бланки охоронної фірми", - йдеться у повідомленні. Згідно з інформацією місцевих пабліків, тітушок було близько 70 чоловік.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...