Мали одружитися: Нардепка Скороход розповіла про відносини із загиблим Поляковим

Анна Скороход продовжує наполягати, що політик Антон Поляков помер внаслідок вбивства. Про це вона заявила у програмі "Хард з Влащенко" на телеканалі "Україна 24", інформують Патріоти України.

Вона також зізналася, що була заручена з Поляковим і повідомила, що вони обоє були на момент його смерті розлучені. "Ми були заручені і мали розписатися на його день народження. Він дуже цього хотів, бо для нього це було велике свято. Тому я скоріше не просто друг, а кохана жінка. Мені дуже неприємний весь той бруд, який лився і ллється. І та брехня, яка поширюється зокрема правоохоронними органами, і яка не має нічого спільного. Я хотіла б відверто на всю країну заявити, що Антон Поляков був убитий. І не треба вигадувати нічого, і не треба розповідати нічого про наркотики чи ще якусь біліберду, яку вигадує пан Єнін. Якщо вони судять по собі, не треба всіх гребти під один гребінець", – заявила Скороход.

Нагадаємо, що про раптову смерть народного депутата від групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова стало відомо вранці 8 жовтня. У прокуратурі назвали попередню причину смерті Полякова – гостра коронарна недостатність та гостра ішемічна хвороба серця.

У Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону

неділя, 28 квітень 2024, 10:44

У Держдепартаменті США назвали призупинення консульських послуг за кордоном для українських чоловіків мобілізаційного віку "складним питанням". Про це заявив офіційний представник дипломатичного відомства США у Брюсселі Деніел Сайзек у коментарі "Радіо...

"Війна роботів": Окупанти вкрали у ЗСУ технологію ураження цілей, - Bild

неділя, 28 квітень 2024, 10:30

Аналітик BILD з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке стверджує, що російські війська за Україною перейшли до застосування наземних дронів на полі бою, передають Патріоти України. Зазначається, що в січні експерт повідомляв, що поряд з безпілотниками У...