Мали поважну причину? У ГУР підтвердили, що допомогли скандальному депутату Трубіцину виїхати за кордон

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України підтвердили інформацію про те, що голова ГУР Кирило Буданов надав депутату Київради Владиславу Трубіцину листа для виїзду за кордон, після чого останній втік, інформують Патріоти України.

Депутат перебуває під слідством у справі про хабарництво і його справу мали розглядати у Вищому антикорупційному суді, однак він не зʼявився на засідання після того, як виїхав за кордон.

У ГУР підтвердили, що відомство надавало Трубіцину лист про сприяння щодо виїзду з країни, але кажуть, що зробили це на прохання іншої структури. При цьому відмовились її назвати.

«Такий лист був виданий на прохання іншої структури складової сектору сил безпеки і оборони України в рамках міжвідомчої взаємодії з цією структурою і на їхнє офіційне звернення. Наразі я не можу назвати цю структуру, можливо, ця інформація може бути оприлюднена пізніше», – зазначив представник ГУР Андрій Юсов.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...