Мама розлюбила швидкість: Підсанкційний Дубінський розпродав свій елітний автопарк - тепер віддає перевагу готівці?

Не дивуймося, якщо в Ізраїлі з'явиться черговий мутний мільйонер, котрий на купі вкрадених в Україні грошей зрозумів свій "історичний потяг"

Олександр Дубінський позбувся майже всіх автівок, які були в його елітному гаражі. Нардеп вказав, що отримав понад мільйон гривень за відчуження рухомого майна. Про це повідомили у Центрі протидії корупції, зазначають Патріоти України.

Дубінський позбувся майже всіх авто зі свого елітного гаража

Про зміни у майновому стані Дубінський повідомив на початку липня. Мовиться про отримання понад мільйона від Олексія Володєєва за відчуження рухомого майна.

За день до того, 6 липня 2021 року, нардеп на своїй сторінці в інстаграм опублікував фото на фоні Mercedes-Benz G 55 (в народі "кубик" – 24 канал) та підписав його: "Прощайте, старые кубики. Ждём новые".

У Центрі протидії корупції запевнили, що "переконатись у продажі саме цього авта чи якогось іншого з колекції депутата не вдалося".

Однак відомо, що наразі автопарк підсанкційного нардепа складається з Toyota Land Cruiser та нещодавно придбаного "Запорожця".

Там запевнили, що немає "кубика", згідно з реєстром транспортних засобів, – у Володєєва та мами нардепа, яка так "любить швидкість".

У громадській організації припустили, мільйон Дубінський задекларував таки від продажу "кубика".

При цьому залишається невідомою доля ще 5 авто, адже повідомлення про суттєві зміни в майновому стані було лише одне,
– заявили у Центрі протидії корупції.

Зокрема мовилось про два Mercedes, BMW Alpina, Cadillac Escalade та Porsche Carrera.


"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...